Aamuaurinko / Chalets Sunrise

Tämä kaksikerroksinen asunto on täydellisesti varustettu, sisältäen kaiken tarvittavan, myös Sauna löytyy. Sijainniltaan Chalets Aamuaurinko on täydellinen sekä kalastuksee että lasketteluun, Salmilampi ja Talvijärvi sijaitsevat aivan tuntumassa. Laskettelemaan voi mennä joko SkiBussilla, joka pysähtyy aivan Motellin kohdalla ja on ilmainen hissilipun haltijalle. Kävellen matkaa on lähimmälle hissille noin 500metriä. 

Lapsille on lainattavaksi ilmaiseksi pulkkia ja lumikenkiä, saatavuuden mukaan. Autolle löytyy parkkipaikan lisäksi lämmityspistorasia. Tarvittaessa liinavaatteet ja loppusiivouksen saa varattua RukaTuvalta joka sijaitsee samassa pihapiirissä.

Varaukset +358408580055

This two-storey apartment is fully equipped, including everything you need, also a sauna. The Chalets Sunrise is perfect for both fishing and downhill skiing, Salmilampi and Talvijärvi are located very close by. For skiing, you can either go to SkiBus, which stop art the front off bildning and is free, can also go on foot, the nearest lift is 500 meters.

For children, there is a free quote for puppets and snowshoes, according to availability. If required, linen and final cleaning can be booked from RukaTuvasta, located in the same yard.