Kelomökit

 

Matkailumaja

 

Palvelut

 

 

Pihapiirissä on neljä kappaletta 4-hengen kelomökkiä, joissa on keittokomero, jääkaappi, keittolevy, mikro, kahvinkeitin sekä wc ja pieni hätävara suihku. Näissä mökeissä majoittuvien on mahdollista käyttää majatalon päärakennuksessa olevaa suihkua ja saunaa.

 

Lisäksi löydät valikoimastamme useita motellimme lähellä sijaitsevia mökkejä Rukan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Ota yhteyttä myyntiimme +358500431856 tiedustellaksesi vapaita ajankohtia mökeissä.

 

 

 

 

Majatalorakennuksessa on yöpymistilat 40 hengelle. Huoneiden koot vaihtelevat, mutta ovat pääosin 2-4 hengelle. Osassa huoneita on mahdollisuus varavuoteeseen, ja muutamassa huoneessa on oma wc ja suihku.  

 

Majatalon loistavan sijainnin vuoksi voit nauttia luonnon rauhasta tai käyttää Rukan monipuolisia vapaa-ajan palveluita ja sinne pääsee ilmaisella SkiBussilla, pysäkki on ihan kohdalla. Päärakennuksesta löytyy myös saunaosasto.

 

 

 

 

Ravintola RukaKota

Kokki yms. ongelmien vuoksi emme voineet avata ravintolaamme vielä, mutta teemme kaikkemme asian korjaamiseksi, ilmoitamme myöhemmin ajankohdan!

RukaKota on ainoa laatuaan koko maailmassa. Osaa ruuistamme ei saa mistään muualta, ne on alusta loppuun asti kehitetty itse.

Pyrimme myös käyttämään Lappilaisia tuotteita, niin pitkälle kuin se vaan on mahdollista, siis eräänlaista lähiruokaa.

TERVETULOA!

Lue lisää mökeistä   Lue lisää majatalosta   Lue lisää palveluista