Motelli

Motelli Rukatupa sijaitsee Rukalla, Ruka-keskuksen välittömässä läheisyydessä, 5-tien varrella.  Keskustaan kävelee 10 minuuttia ja lähimmälle Talvijärven hissille on matkaa noin 500 metriä.  Laajaan latuverkostoon ja moottorikelkkareiteille pääsee suoraan pihasta. Ski-bussin kulkee sesongin aikana, tunnin välein, pysäkki on heti Motellin edessä ja se on ilmainen hissilipun omaavalle. Bussi kuljettaa Ruka-keskuksen lisäksi myös Bistroon, Kuusamon Tropiikkiin ja Kuusamon keskustaan (n. 26km.)

 

Esittelyvideoitamme löydät TÄÄLTÄ ja https://youtu.be/dhhIUxlSgf0

 

Motellin loistavan sijainnin vuoksi, voit nauttia luonnon rauhasta tai käyttää Rukan monipuolisia vapaa-ajan palveluita. Motelli Rukatuvassa sinun on mahdollista yöpyä joko päärakennuksen huoneissa tai pihapiirissä olevissa kelomökeissä. Kaikissa kohteissamme voit yöpyä muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Päärakennuksesta löytyy saunaosasto, missä on puulämmitteinen kiuas.

Kaikki lemmikit ovat tervetulleita Rukatupaan ilmaiseksi,  mutta olette velvollinen imuroimaan huoneen lähtiessä, huolehdittehan myös, ettei niistä ole häiriötä muille asukkaille.

Check-in 15:00

Check-out 12:00

Lämpimästi tervetuloa Rukatupaan!

 

RukaTuvassa yövyt alkaen 50€/vrk (1hh)

Rakennuksessa on yöpymistilat 40 hengelle. Huoneiden koot vaihtelevat, mutta ovat pääosin 2-4 hengelle. Osassa huoneita on mahdollisuus varavuoteeseen, ja muutamassa huoneessa on oma wc ja suihku.  Pitkän käytävän varrelta, heti huoneiden läheisyydestä löytyvät wc ja suihkutilat, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytössä, myös Mökeissä majoittuvien. Jokainen huone on yksilöllisesti sisustettu. Lakanat ja pyyhkeet ovat Motellissa majoittuville (2hlö) maksuttomat.

Kelomökeissä ei ole liinavaatteita (voi vuokrata 20€/setti), samoin myös siivous kuuluu asiakkaan itse hoitaa.

 

Yleiset tilat

Ravintolatilaa on mahdollista käyttää yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäivien, kokouksien pitämiseen tai ryhmätapaamisiin. RukaTuvan käytävän varrella sijaitsevassa Loungessa voit istua väljemmin ja rentoutua sohvalla kirjaa lukien tai takkatulta katsellen. Pihalla on grilli kota johon jokainen voi sytyttää tulen ja paistella siellä omia herkkujaan.