Kelomökit

 

                Motelli

 

              Ylläs

 

 

Pihapiirissä on neljä kappaletta 4-hengen kelomökkiä, joissa on keittokomero, jääkaappi, keittolevy, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin sekä WC ja suihku. Näissä mökeissä majoittuvien on mahdollista käyttää Motellissa olevaa suihkua ja saunaa (sauna10€/hlö).

Ilmainen SkiBussi lähtee tunnin välein, Motellin edestä.  Laajaan latuverkostoon ja moottorikelkkareiteille pääsee suoraan pihasta. Ota yhteyttä myyntiimme tiedustellaksesi vapaita ajankohtia mökeissä.

Varaa +358408580055 / info@rukatupa.fi

 

 

 

 

Motellissa on yöpymistilat 40 hengelle. Huoneiden koot vaihtelevat, mutta ovat pääosin 2-4 hengelle. Osassa huoneita on mahdollisuus varavuoteeseen, ja muutamassa huoneessa on oma wc ja suihku.  

Motellin loistavan sijainnin vuoksi voit nauttia luonnon rauhasta tai käyttää Rukan monipuolisia vapaa-ajan palveluita ja sinne pääsee ilmaisella SkiBussilla, pysäkki on ihan kohdalla. Laajaan latuverkostoon ja moottorikelkkareiteille pääsee suoraan pihasta. Päärakennuksesta löytyy myös saunaosasto.

Varaa +358408580055 / info@rukatupa.fi

 

 

Majoitusta myös Ylläksellä!

Esimerkiksi:  Vaeltajankulma H2 sijaitsee aivan Sport Resort Ylläksen hiihtokeskuksen ytimessä, lähimmälle hissille (Gondoli) on noin 100metriä. Ravintolat, baarit yms. ovat myös aivan tuntumassa. Vaeltajankulma on rakennettu 2004, lämpöhirsistä rakennettu luhtikäytävillä varustettu kaksi kerroksinen talo, missä on 11 huoneistoa. Osaa huoneista vuokrataan, mutta suurinta osaa ei, vakituisia asukkaita on kolmessa huoneistossa. Rauhallinen ympäristö, takaa miellyttävän loman, mihin vuodenaikaan tahansa. Huoneisto on sovelias perheelle, missä on korkeintaan 2 lasta, koska siinä on kerrossänky neljälle, huoneistossa on myös oma sauna! 

HOX! Liinavaatteet ja loppusiivous eivät sisälly hintaan.  Asiakas voi itse tuoda omat liinavaatteet tai voi ne myös vuokrata, samoin loppusiivouksen voi ostaa palveluna.

 

Sekä: Chalet sijaitsee aivan Sport Resort Ylläksen hiihtokeskuksen ytimessä, lähimmälle hissille (Gondoli) on noin 100metriä. Ravintolat, baarit yms. ovat myös aivan tuntumassa. Rauhallinen ympäristö, takaa miellyttävän loman, mihin vuodenaikaan tahansa. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta, iso olohuone ja sauna, se on sovelias perheelle, missä on korkeintaan 4 lasta. Makuupaikkoja on kuudelle. 

HOX! Liinavaatteet ja loppusiivous eivät sisälly hintaan.  Asiakas voi itse tuoda omat liinavaatteet tai voi ne myös vuokrata, samoin loppusiivouksen voi ostaa palveluna.

Alla linkki Facebook sivuillemme!

Varaukset: +358504415481 tai info@kotaketju.fi

https://www.facebook.com/Majoitusta-Yll%C3%A4ksell%C3%A4-tai-Rukalla-104...

 

 

Lue lisää mökeistä   Lue lisää majatalosta   Lue lisää palveluista